VCB paneleken hosszú tartós mechanikai és elektromos élet

Source:

VCB panel használata a következő előnyök járnak:

Minden vizuális ellenőrzése a kapcsolat erózió

Alacsony karbantartási

Felhasználóbarát

Csökkenti az állásidőt is, ezért elvesztése ügyfél perc

Legjellemzőbb vonásait

Az összetevők elkülönítik, egymáson keresztül a , amelyek fém lap. Alkalmazások védelme IP4X fedett alkalmazására és IP54/55 részére a szabadtéri , a védelem és a mérés a numerikus vagy statikus vagy elektromágneses méter és ügyfél követelmény, állványok, vagy ki a megszakító a vizsgálat, az üzemi helyzetében és fordítva, hogy kocka alakú ajtó blokkolva relé, mechanikus I / l megelőzésére, állványok, vagy ki a megszakító, miközben azzal a feltétellel, , rajzot ki milyen PT rendelkező biztosítók és a széles körű gyűjtősín képes a kábel utastér magasságát.

Termék jellemzői

A teljes sorozat VCB panel termékek elfogadja a jellegét meghatározza, beleértve:

Jobb hajlékonyság

Kompakt kialakítás

Könnyen a Bizottság és a felállítása

Nagyobb Húzószilárdság

Legkevesebb karbantartás

Minőség-ellenőrzés

Superior vezetőképesség

Paraméterek VCB panel minőségi vizsgálatokat végző néhány:

Feszültség teszt

Hőmérséklet emelkedik teszt

Nincs terhelési veszteség

Teljesítmény

Ezek VCB minőségellenőrzések eszközök alkalmazása a intelligens vizsgálati telepített termék vizsgálata laboratóriumi keresztül lehet szervezni.

VCB (Vákuum áramkör-megszakítót) tartományban

Vannak sok jellegek-ból VCB panelek érhető el, amely biztosítja a kiváló teljesítményt. Megakadályozza a tűz, valamint az energia hullámok, VCB hasznosítják a területeken, ahol az elektromos válság akkor fordulhat elő,. Ezek VCB kap alkalmazás a középfeszültségű rendszer. Különböző fajta-ból VCB kapnak itt:

Kültéri panelek

A szabadtéri panelek jön-val a TVM-VCB, megfelelő kültéri létesítmények. Bármilyen nem biztonságos helyzetben, elektromos végszükség mert eredményező meg kell akadályozni keresztül ezek a panelek. Áramkör ekkora helyénvaló, hogy a közepes távolsági elektromos áram. Ezek a panelek tartósak, a masszív, és várja állaga teljesítmény Továbbá, ezek az áramkörök nagyon költség hatékony.

Porcelán öltözött VCB

Porcelán clelkes VCB lehet helyezni a Alap a szomszédos egy gyári. terület Erő kábel doboz és a tető hüvely vagy a összeállítás-ból kábel és tető persely keresztül kapjuk. Minden megszakítók végezhető, földelő kapcsolók, sközösségeit szoros jellegű integrált vagy azzal, hogy a kapacitás keresztül vagy húz-ki földelő a dömper szilárd hivatkozások busz feeder, vagy büfé oldalán. földelő e megszakító nagyon költséghatékonyak, valamint állaga teljesítményt nyújt.

Kocsi VCB

A VCB kocsi igazi könnyű, létesítmények és is nagyon tartós. . a kocsik többnyire az elektromos, valamint a teljesítmény ellátás iparágak használják.

Vizsgálat
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Lépjen kapcsolatba velünk
Address: No.38, Gaoxin Road, Baoji, Shaanxi, Kína 721000
Tel: +86 917 3433818
Fax: +86 917 3433818
E-mail: joyelectric@126.com
skype:bjanna981106