12kV kábel végzáró védőburkolat

12kV kábel végzáró védőburkolat

15 kV / 630A európai stílusú szigetelő védősapka Termékbemutató Az európai stílusú szigetelő védősapka a tartalék perselyek tömítésére szolgál az emberek biztonsága és a berendezések biztonságos üzemeltetése érdekében. A 630 A szigetelő sapka szigetelési védelmet biztosít 630 A élettartamra ...

Product Details

15 kV / 630A európai stílusú szigetelő védősapka

 

Termékbevezetés

Az európai stílusú szigetelő védősapka a tartalék perselyek tömítésére szolgál az emberek biztonsága és a berendezések biztonságos üzemeltetése érdekében. A 630 A szigetelő sapka 630 A-es élő persely csatlakozó szigetelését biztosítja, és védelmet nyújt a por és a nedvesség ellen, amikor a persely nem él.

 

1. Telepítés előtt

1.1. A védőkupak földelő vezetékét megbízhatóan csatlakoztassa a rendszer földelési pontjához.

2.1. Tisztítsa meg a védősapka belső falát tiszta papírral, majd egyenletesen vigye fel a zsírt. Ugyanezt a kezelést alkalmazzák a persely csatlakozó felületére.

2. A telepítést a rendszer teljes kikapcsolásával kell végrehajtani.

3. telepítés és használat

3.1. Használjon speciálisan szigetelt működtető karot a szigetelő sapka aljzatának beakasztásához, nyomja be a persely aljzatába, és forgassa el az óramutató járásával megegyező irányba, amíg meg nem húzódik. Eltávolításkor a szigetelt működtető rudat forgassa az óramutató járásával ellentétes irányba.

3.2 Mielőtt a rendszer bekapcsolna, kérjük, szerelje fel előre a szigetelő védősapkát; a rendszer bekapcsolásakor, kivéve a különleges állapotot, általában nem távolítja el a szigetelő védőkupakot.

4. Értesítés

4.1 alatt   telepítés és karbantartás, az összes csatlakoztatott elektromos berendezést ki kell kapcsolni.

4.2 A termék telepítése során , ha nincs földvezeték, a szerelőnek gondoskodnia kell arról, hogy a szigetelő sapka felületén lévő vezetőképes réteg állandóan földelt legyen.

A 630A szigetelésvédő kupak csomagolási listája

 

SN

Név

Mennyiség

Egység

1

Szigetelésvédő sapka

3

db

2

Szilícium zsír

1

pc

3

Tisztítsa meg a papírt

3

táskák

4

Minőségi tanusitvány

1

pc

5

Telepítési útmutató

1

pc


Joyelectric International egy professzionális Kína 12kv kábel végzáró / védősapka forgalmazó és ügynöke között azok a jól ismert ilyen gyártók és szállítók, szívesen rendelni 12kv kábel végződés / védősapka termékek a gyár és a cég.
Feedback
Vizsgálat
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Lépjen kapcsolatba velünk
Address: No.38, Gaoxin Road, Baoji, Shaanxi, Kína 721000
Tel: +86 917 3433818
Fax: +86 917 3433818
E-mail: joyelectric@126.com
skype:bjanna981106